Ridpass

Datum: 2012-09-27 | Tid: 21:44:30 | Allmänt | 2 Kommentarer

Red Tose på banan idag på tredelade bettet som jag börjat använda lite mer vilket han går riktigt bra på. (Dock inte i skogen.) Red över en liten kombination bestående av tre sockerbitar så han fick lyfta på tassarna lite. Haha krävs skillz att hoppa i westernsadel allså. Sjukt svårt men drev på honom så fick han själv välja avstånd. Tror killen tyckte det var lite jobbigt. Inte smidigast på att hoppa inte. Haha! Men han försöker.
Han fick galoppera runt lite på fri hand som sedan övergick till lite arbete i trav på volter. Riktigt fin var han i traven så det kändes jättekul. Väldigt stadig och låg i formen. Han började forma sig lite i galoppen också. Han kan! Härligt pass ute i mörkret. 
 
Efteråt blev det lite stretch i boxen. Helt sjukt vad trickvillig han ska vara i boxen ibland. Cirkusbuga börjar sitta riktigt bra, så länge han inte utför det så det ser ut som han ska trilla. Alltid lika smidig ponny ;). Annars blev det lite yoga. Ska träna vidare på spagaten och bergsgeten lite så det sitter. Behöver bara slipas lite. Tänkte faktiskt göra en liten tipsvideo på olika stretchövningar man kan göra både för hälsan och skojs skull :). Kan det vara intressant? 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa Axelsson

Härligt att det gick så bra!

Svar: ja :D
Wilma None

2012-09-28 @ 03:48:18
Postat av: Ebba

Ja :D

Svar: Ska fixa det om jag kan :D
Wilma None

2012-09-28 @ 12:20:40

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Webadress:

Kommentar:

Trackback