Hemma

Datum: 2012-10-12 | Tid: 11:14:00 | Allmänt | 3 Kommentarer

Massören var jättetrevlig och hela processen gick bra. Tose var dock väldigt otålig som fick stå inne så länge, dessutom uppbunden ;). Hon hittade inget fel på honom så det kändes hur bra som helst. Idag ska han få vila och han kan ha träningsverk några dagar framöver sa hon om jag märker att han är segare än vanligt. Hon tyckte också det var bra att han reds i låg form för han har lite underhals. Poäng till oss! 
 
Det som kommer näst är skoning. Ska sko honom fram har vi kommet fram till så hoppas vi på att han blir piggare av det. (Inte lika ömfotad). Märker vi ingen skillnad kanske det blir en foderanalys :). Nu har jag två saker avcheckade från Toses lista. Awesome :D. Ännu gladare för att säsong fyra av The vampire diaries är ute NU. Wiiiiieee!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: svea-karin

vad skönt. skulle också vilja ha ut någon som gick igenom mina hästar!

Svar: Ja :D. Det är super!
Wilma None

2012-10-12 @ 16:35:29
URL: http://karinmattson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kul att du börjat blogga igen!

Långvarig trötthet kan bero på fästingburna sjukdomar. Behöver så klart inte vara det, men kan vara bra att ta ett blodprov.

Svar: Hoppas du tycker det :).
Jo, har också funderat på blodprov alternativ håranalys. Men ska sko honom då han vart ömfotade mer eller mindre och se om det blir bättre annars blir det nog blodprov alternativ foderanalys :).
Wilma None

2012-10-12 @ 17:08:13
Postat av: LINNEA GULLARBERGS

sv: tack!

fin bild :)

Svar: Tackar :D
Wilma None

2012-10-12 @ 17:58:59
URL: http://lgullarbergs.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Webadress:

Kommentar:

Trackback