Ridpass på banan

Datum: 2012-06-26 | Tid: 21:29:58 | Allmänt | 1 Kommentarer

Borstade och masserade lite med min massageborste en bra stund innan det var dags för ett ridpass på banan. Han var nästan skinande ren :). Hihi! Satte på det tredelade bettet på westerntränset samt reptyglarna idag. (Hade sadeln också.) 
 
Tose var väldigt seg idag. Gick inte fram för skänkeln alls så fick racea honom två varv (två gånger) för att få upp tempot. Formen hittade han bra imellanåt men var något vinglig både i huvudet och i gångarterna. Blev mycket galopparbete på volt och sedan tränade vi på att trava på rakt spår i en fyrhörning --> ♦. (red i ett spår som symbolen visar.) Tränade på att flytta undan från tryck vilket inte gick särskilt bra då han inte lyssnade mycket på skänkeln. 
 
Var väldigt svårt (och jobbigt dessutom) att rida honom idag. Han har inte orken för att hålla igång plus att han var väldigt lat av sig idag. Så fick använda enormt mycket ben. Försökte ändå tänka på sitsen och sträcka på mig imellan åt. Ska försöka hålla igång honom så mycket som möjligt så han kommer i form lite :). 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Olivia

Jag tycker det är sjukt intressant att du håller på med Western, skit coolt :)

Svar: Åh tack snälla :D
Wilma None

2012-06-26 @ 22:19:42
URL: http://oliviaahlstedt.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Webadress:

Kommentar:

Trackback