BLÖT

Datum: 2012-04-26 | Tid: 21:43:42 | Allmänt | 1 Kommentarer

Plockade in Tose såfort jag anlände till stallet. Minst sagt blöt men la på sadeln och tog på halsringen för att rida lite i korallen, men red istället ut en runda i skogen. Första gången på länge vi red på grusvägen och han visade ingeting i steget att han ömmade :D. Jättekul att hovarna starkts!
Tose var duktig, galopperade en bra bit men valde sedan att vända vilket var en större utmaning. Hemvägen = full fart framåt enligt honom. Men inte. Lät han trava en bit sedan blev det lydnandsövningar på hög nivå. Trav, skritt, halt, backa, skritt osv med hjälp av röstkommando och sitsen. Måste verkligen trimma på kommandot för stanna. Känner att det måste sitta nu. Dock är det så olika. Ibland stannar han super och ibland tar det flera steg. I vilket fall, han var lugn sista biten hem och det kändes faktiskt bra.

Gick till korallen och red lite där. Loj var ordet. Det roliga är att han lyssnade mycket bättre när jag red hemåt från korallen. Borde vara tvärt om? Mycket på att slipa i ridningen också, svänger inte sådär jättekvickt som jag vill att han ska göra. Träning ger färdighet! Red mest runt lite, tränade på övergångar vilket inte gav några sådär superbra resultat så gick tillbaka efter en stund.

Kommentarer
Postat av: Agnes Åberg

Svar: Hihi ;) <3 Det kommer bli skitbra & med lite hjälp från dig så kommer vi gör framsteg var dag! <3

2012-04-26 @ 23:03:31
URL: http://agnessan.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Webadress:

Kommentar:

Trackback