Träning med Agnes

Datum: 2012-05-20 | Tid: 11:32:56 | Videos | 1 Kommentarer

Tredje träning med Agnes igår som ni fått följa lite här på bloggen också.
Frankie var väldigt loj och trött igår. Såg ut som han skulle somna stundtals men vi jobbade på lite ändå.

Agnes vill börja lite med trickträning så till en början gick vi igenom lite om trickträning i sig. (inläg till er kommer, håll ut).
Blev mest prat om den saken, men även lite småtips.

Praktiskt sätt började jag kolla av honom lite i longeringen men som sagt inte mycket energi där. Vi släppte honom lös och jag visade lite början på löslongeringen. Inkallningar och varvbyten. Frankie gick iväg i mellanåt vilket var helt okej. Han var trött från första början så det gjorde inget.

Ni som inte följt Frankies träning med Agnes bör veta att Frankie är ett häst med väldig attityd och är svår att läsa av. Första träning var han dominant men jag ser inte alls detta i honom längre (Agnes), vilket är jättekul att se. Han vill inget illa även fast han är lite kraftigare med sitt kroppspråk.
Ser jättestor skillnad på honom. Psyket och attityden är mycket bättre. Inga strykta öron bakåt även fast ni kan tolka honom som det. Mycket tryggare i sig själv och inte alls lika rädd för sticken.

Här kommer ett litet klipp med Agnes och Frankie också. Lite klipp från longering löst, inkallningar osv. MovieMaker krånglade så en del klipp blev inte med då dom vägrade att öpnna sig i MM. Typiskt!

Är så himla taggad på att träna dem för jag vet att det kan bli så himla bra, dom är verkligen på rätt väg. När gränsen för respekt och tillit är överstigen är det bara att testa sig fram, leka och träna. Då är det riktigt riktigt kul!
Haha ledsen för failbiten, men den va ju såå klockren 8D.

Kommentarer
Postat av: Melanie

vad använder du för pogram när du redigerar dina videooos?:)

2012-05-21 @ 22:19:35
URL: http://mmelaniies.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Webadress:

Kommentar:

Trackback